Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 14 éves fiú ként, hogyan...

14 éves fiú ként, hogyan adhatnám le a súly feleslegemet, úgy jogy tartós maradjon?

Figyelt kérdés

Ha kérhetném mozgásformát és étrendet is írjatok, vagy linkeljetek.

A válaszokat előre is köszönöm!

#egészség #mozgás #testzsír eltüntetése
2016. júl. 29. 22:02
 1/4 anonim válasza:

Heti 3 sulyzos edzes + minden nap v minden 2. nap kardio. Csokkentsd a ch bevitelt es noveld meg a feherje bevitelt tsk 2-3g itt talalsz edzesterveket es mintaetrendeket: [link]

[link]

2016. júl. 29. 22:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 29. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés kenyér, csoki, krumpli, üdítő, csipsz, gyorskaja, pörkölt stb. (vagyis amik finomak:D)

Sok mozgás, víz, zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű cuccok, saláta, sovány húsok.

Az előre megírt étrendek nem betarthatók egy a családjával élő halandónak, ez biztos. Magamról tudom.

Nekem van egy olyan módszerem hogy csak olyat eszem amiben max 3-5 összetevő van (de nem úgy hogy pl: csokitorta: piskóta, csoki, krém :D)

Mozgásnak ajánlom a futást, kocogást, biciklizést, úszást.

Én is így adtam le nyár eleje óta öt kilót és nem állok meg. Korodbeliként tudom milyen ha gúnyolnak a pálcikák. A kitartás és az önfegyelem a fő. Sok sikert!

68 kg 13/L

2016. júl. 29. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. júl. 30. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!