Mi bajom lehet? Hogyan valtozzak Meg?
Figyelt kérdés
Mar tobb honapja nagyon keveset eszem. Nem kivanom az etelt. Kaptam egy csono vitanint (berescsepp,tablettak), de ettol csak jobban eszem az efesdeget. Naponta kb. 200-300g cukorkat eszem. Az elmult honapban rengeteg folyadekot iszom. "Sor hasam" is lett. Nem tudok aludni, probaltam mar mindent (zene,altato,minden kikapcsolasa 1 oravak elalvas elllot) Reggel 7-9 korul alszom el es 4-5 orakkor kelek. Nem birok futni mozogni. Probaltam ejszakankent kint "futni" de nem megy. Hogyan tudnek valtoztatni. Elegem van mar😞2016. júl. 22. 03:03
1/1 anonim válasza:
Vérvételre kellene menned, beszéld meg a házi orvosoddal. Esélyes, hogy cukorbeteg vagy, nem elsősorban a sok édességevés miatt, hanem az állandó szomjúságérzés és fáradtság utal erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!