Ha lenyelem a dinnye magját akkor az árt a magbelemnek?
Figyelt kérdés
Az anyám azt mondja hogy lerakódik a magbelemben és begyullad de a báttyám azt mondja hogy nem lesz tőle semmi bajom... már négy éve maggal együtt eszem mert lusta vagyok kiszedni belőle2016. júl. 19. 19:46
1/7 anonim válasza:
A magbelednek biztos nem árt :-D. Max a vakbelednek...
2/7 anonim válasza:
Arthat... Szoval ne legyel ilyen lusta... Amugy ha jol megragod szinte peppe akkor nem art. Ha vekony szeletet vagsz a dinnyebol nem lesz magvas.. De ehez nagyon vekonyt kell
3/7 A kérdező kommentje:
19:51-es válaszoló XD ... nem értek az ilyenekhez :D
2016. júl. 19. 19:59
4/7 anonim válasza:
Én soha nem értettem, hogy lehet maggal együtt megenni. Egyszer ne legyen szerencséd, és ott a vakbélgyulladás. Nyilván nem nagy az esélye, de mi a francnak kockáztatni?
5/7 anonim válasza:
Eleg nagy mertekben noveli a vakbelgyulladas eselyet ha ragatlanul nyeli le ezeket a sz*rokat.. De meg a belgorcs/ csavarodas, puffadas eselyet is...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...ezután kiszedem belőle a naggyát nehogy valami nagyobb bajom legyen ;)
2016. júl. 20. 01:12
7/7 anonim válasza:
Én meg 40 éve eszem magokkal és semmi bajom. Meg sok millió ember még. És be sem tiltották a magos dinnyét. Mennyi véletlen...
Egyébként is kifejezetten egészséges a dinnyemag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!