Anorexiás vagyok? 15/F
15 éves fiú vagyok, 177cm magas, 56kg.
Igen, 56kg kevés a magasságomhoz képest, de ahányszor magamra nézek, mindig kövérnek látom magam, és nem akarom elhinni hogy 56kg vagyok.
A szüleim és a barátaim is mondták, hogy ez már nem normális hogy ennyire "sovány" vagyok, és hogy nem eszek rendesen.
2éve még 65-70kg is voltam.
Lehet hogy még mindig az 1-2évvel ezelőtti magamat látom magamban?
Köszönöm előre is a válaszokat! Aki akar, azt írhat privátban is.
A számok magukért beszélnek :/ Durván sovány vagy. Gondolj már bele abba, hogy a lányoknak nem tetszenek a nádszál vékony fiúk, akiket felkap a szél.. Szerintem mindenképp hízz , a fiúknak jól áll ha sokat esznek, aranyos :) És ha lenne egy kis pocid az se lenne baj, ezért nem tudom mi bajod a sovány testalkatoddal.
15 L
Igen, a számok magukért beszélnek, de én nagyon nem látom magamat soványnak.
Igazad van, mert a barátnőim is mindig azt akarták hogy picit hízzak, de nem megy. Kövérnek látom magam, és így nem érzem jól magam a bőrömben.
Nem a számokkal van baj, lehet valaki 56 kiló és makk egészséges, ismerek egy 41 kilós, kirobbanóan energikus és egészséges csajt, aki rengeteget eszik. Azzal van a baj, hogy egy, nagyon sokat fogytál egy teljesen rendben lévő súlyról és kettő, 56 kilósan köcérnek látod magad. Mert egyértelműen nem vagy az, főleg a te magasságodhoz. Az anorexia nem az, hogy valaki sovány, hanem, hogy testképzavarral küzd, mint te. Mindenképp tegyél valamit, egyél rendesen, tudatosan változtass az életmódodon. Fogynod nem kell!
Nehéz egyébként hozzászokni egy nagyobb súlyvesztéshez a fejedben, én amikor 20 kilót fogytam, sokáig nem láttam a változást, csak a ruháim lettek egyre nagyobbak meg rengeteg dícséretet kaptam. De én lány vagyok, 10 centivel kisebb és 82 kilóról indultam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!