Ti mit esztek edesseg helyett nasskent?
Figyelt kérdés
Eddig soha nem ettem csokit,semmi edesseget nem szerettem.Most a napokban viszont annyira megkivantam,hogy mar ugy erzem magam mint egy cukortartaly:D2016. júl. 7. 19:51
1/2 anonim válasza:
Egy csomó cukormentes nasit lehet enni: dió, mogyoró, kesudió, földimogyoró, mazsola és egyéb aszalt gyümölcsök, medvehagymás tallér, teljeskiőrlésű lisztből készült ropi stb. De vannak steviával édesített csokik is (igaz, jó drágák).
2/2 anonim válasza:
Ha édességre vágyom, akkor édességet, ha pörkölt olajos magra, akkor azt, ha káposztára vagy teára vagy meggyre, akkor azt. Sok nassom van, mindig ami jólesik.
Kifejezetten cukorra viszont nem szoktam vágyni, sőt, az nem jó nekem. A sok házi sütim és csokiszószom alaposan szénhidrátszegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!