Rendeltem a Media teleshop Kft-től kurkumát, de átverés! Vissza akarom küldeni de nem találok elérhetőséget. Tudtok ebben segíteni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 20:16
1/6 anonim válasza:
miért átverés? mit adtak helyette?
2/6 Molyember válasza:
Miért nem vettél a boltban? Mit kaptál helyette?
3/6 anonim válasza:
Nekem is küldtek, 8000 Ft volt és szerintem nem is kurkuma. Az e-cégjegyzék szerint az ügyvezetőt Balázs Péternek hívják és itt lakik: Budapest, VI. kerület 1063, Szív utca
A tudakozó szerint ez a száma: (30) 747-6597
De itt sem tudtam elérni. Nem csoda, bejegyzett végrehajtás van a cégen...
4/6 anonim válasza:
kurkuma 8000ért? ... SZázforintos boltban 500 ft alatt megvehető. Nézzetek már utána mit vesztek basszus. :( Ki tudja mi van benne/helyette, lehet hogy ilyenkor ártotok magatoknak a legjobban. Én simán a fogyasztóvédelmet keresném meg.
5/6 anonim válasza:
De miért rendeltél kurkumát, amikor kb bárhol lehet venni olcsón? Tesco, Spar, stb..
6/6 anonim válasza:
Vagy DM, Rossmann, akármelyik bio boltban van kurkuma kapszula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!