Ketogén diéta? (Epilepszia miatt)
#1 azért, mert mint írta epilepsziás, és arra ez egy elfogadott terápia
kérdező, ha nem leszel kalóriadeficitben nem fogsz fogyni, viszont a kezelőorvosoddal mindenképp tessék megbeszélni!
Nem tudom, mi a baja az epehólyagodnak, de így tényleg nehéz lesz. Annyit tudok, hogy kivett epehólyaggal lazán lehet ketózni, sokan csinálják (nem értem, hogy hogyan és engem kicsit sem érint, ezért nem mentem bele, de megy nekik. akinek rosszul működik az epehólyagja, annak nem, kivétel után igen).
A ketogén diétáról még van fogalmam, de az orvosi dolgokról nem, neked egy szakember kellene, az a helyzet.
Ketogénezni nem lehet alacsony zsírbevitellel koplalás nélkül :( Energia valamiből kell s ez ketogén diétában elsősorban a zsírból jön, ezzel nincs mit tenni.
A ketogén diéta nem fogyaszt, de ezt már írták. Lehet vele fogyni, tömegelni, súlyt tartani, mennyiség kérdése, de még fogyáskor sem lehet kevés a zsír, ha nem koplal az ember. Nehéz ügy :(
Itt az epilepszia is benne van a felsorolásban:
Úgy emlékszem, a könyvben is van róla szó.
Ha már étrenddel akarod magad kezelni, akkor ezt nagyon ajánlom. Szerintem epekímélőbben lehet folytatni, mint a ketogén diétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!