Ki segít? Minél többen!
Làny vagyok.
Kor:17
Magassàg:160cm
Súly:70kg
BMI:27.3
Testzsìr:40%
Kosarazok 1 ève, (az edzèsek màsfèl óràsak)sikerült màr 15kg-t leadnom. De az a baj hogy csak víz jön le úgy èrzem, mert a testzsìrom baromi sok.
Az ètkezèssel nincs baj
Halakat eszem, csirkehúst
Zöldsègeket
Kornspitz, csökkentett szènhidràtos magvas kenyèr,tk, dèlelőtt kis gyümölcs
Napi 2-3L vìz
Yoghurtok, magvak kb 1500-1800.-ra saccolnàm az napi adagom persze szèt osztva 5xör eszek keveset. Èn nem èrtem annyira vàltozatosan eszem, annyira rosszul èrzem magam mert elèg kitartóan csinàlom mert èdesszájù vagyok de nem nassolom halálra magam, nyilvàn eszek csokit,fagyit, sütit..persze mèrtèkkel. Akkor mi lehet a baj?:(
türelmetlen vagy, az a baj
15 kg egy év alatt szép teljesítmény
Akkor sokszor 20perc..?..:((
( zsìrègetès 20-30perc utàn indul be :P)
Nàlunk mindenki nagyon kövèr
Anya 30kg-t fogyott a stressz miatt (vàlàs)
Apàm alkesz.. így 136ról most 75-76 (cukros ràadàsul)
Fiú tesóm 12 èves màr most 95g-t nyom durva..ès nem magas annyira
Hugom kicsi most megy otodikbe cukros sajnos alig nyom 30kg-t..
Èn meg..hàt màr leìrtam..:/
Valoszinu genetika..orokles
en evek ota kuzdok ezzel nem birom hogy en ez vagyok mas meg olyan
Taborokat jartam,dokikat, minden de..hat ez van
Veled érzek, hasonló cipőben járok, cukros is vagyok.
Még mindig a CH-t kellene csökkentened.
Ajánlanám ezt az oldalt, nagyon nagy segítség:
Akkor fogysz, nem? Nyilván nem 15 kiló víz jött le, tuti fogytál zsírból is, csak hát még mindig sok a felesleged. Kitartás :D
Ha nem fogysz, na akkor legyél szigorúbb, egyél kevesebbet vagy mozogj többet, esetleg étrendváltoztatás... De ha fogysz, akkor minden OK, ne türelmetlenkedj.
Sok dolog, ami neked persze, nekem nem az. Pl. 5 adagba osztani ezt a csepp ételt... Ez van, akinek megy, van, aki éhezik úgy. S a fagyit is ki lehet hagyni édesszájúként is, de ezzel nem mondom, hogy tedd azt, néha s mértékkel kb. bármi belefér (más kérdés, hogy nem tartom jónak a cukorevést s a cukor elhagyása óta simán eltelhetnek nyarak fagyizás nélkül. édesség naponta van, de nem cukros).
Szóval nem látok gondot, fog ez menni. Ha gyorsítani akarod a folyamatot, akkor nagyobb kalóriadeficit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!