Melyek azok a méregtelenítési módszerek, programok, amelyek tényleg hatásosak? [Bővebben lent]
Tudom, hogy nyáron nem feltétlenül szokás meregteleníteni, de a vizsgaidőszak után mindig szükségesnek érzem. Tavaly kipróbáltam a dr. Steinberger-féle léböjtöt és nálam nem igazán vált be. Van olyan módszer, amit már próbáltatok és nektek hatásos volt esetleg? (Pl. ez a mostanában felkapott C9 program tényleg működik, vagy csak a sok pénzt akasztják le az emberekről?)
Válaszokat előre is köszi! :)
Algakészítmények (Chlorella, Spirulina). Préselt tabletta a legjobb, fényvédelmet szolgáló csomagolásban.
Minden reggel 1 pohár répa- és céklalé is nagyon jó, ha lehet, frissen préselt. A bolti (tiszta, adalékanyagmentes) levek se rosszak, de azokat hőkezelik.
A léböjt (bár én még nem próbáltam, csak olvastam róla) akkor hatásos, ha előtte 1-2 napig felkészíted rá előtte a szervezetedet, és a böjt utáni 1-2 napban fokozatosan állsz vissza a normál étkezésre. A legjobb a saját készítésű friss zöldséglé (1/5 cékla, répa, nagyon kevés fehérkáposzta, uborka vagy más lédús zöldség, és max. 1/2 gyümölcs, főleg bogyós).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!