40 nap alatt felszedtem 7kgt. Sok?
Attól is függ, hogy sok-e, hogy változtattál -e a táplálkozási szokásaidon, vagy valami oknál fogva lehet hogy az anyagcseréd változott. Alapvetően, a súlyod magasságodhoz képest nem sok, sőt, mivel magas vagy, szerintem az 57 kg tökéletes. Ha azt veszed észre, hogy ha figyelsz még egy-két hónapot, hogy gyarapodik-e a súlyod, mert utalhat anyagcserezavarra, de fiatal vagy, és ezáltal a szervezeted változik. Érdemes figyelni amennyire lehetséges, hogy milyen ételt fogyasztasz, mennyi kalóriát viszel be-
De szerintem semmi baj a súlyoddal.
Hát az 57 kg kicsit kevesebb mint a tökéletes (6 kg-val) szóval még 6 kg van a normál tartomány közepéig. Ami azt jelenti, hogy kb 14 kg kell, hogy egyátalán kilépj a normál tartományból. Tehát még bőven hízhatsz egészségi szempontból.
Ami az időtartamot illeti, kb 5-6 kg (a maradék szerintem víz+salakanyag) 1.5 hónap alatt nem olyan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!