Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért fáj a gyomrom?

Miért fáj a gyomrom?

Figyelt kérdés
évek ota a fáj a gyomrom kajátol ezért nem lehet..pár napja pedig iszonyuan elkezdett fájni...:S miért van miccsináljak?
2010. ápr. 9. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el az orvoshoz. Számos oka lehet. Ne várj, amíg esetleg súlyosbodik a helyzet.
2010. ápr. 9. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, gyomorfekély, gyomorsav, vagy sok más,ha évek óta van,muszáj kivizsgáltatni, ha nem akarsz szenvedni. Háziorvoshoz menj el, ő majd ad beutalót ún. gasztroenterológushoz, aki egy szakosodott belgyógyász, az emésztőrendszer megbetegedéseivel foglalkozik.
2010. ápr. 9. 22:45
 3/3 anonim válasza:

Menj el hasi ulrahangra, lehet tovább küldenek gyomortükrözésre, elképzelhető hogy gyomorfekélyed van, savtúltengés...stb. Ez komoly dolog, én is voltam így, írtak gyógyszert, és elmúlik. Egyébként nekem ez idő alatt sajnos komoly epe-görcseim is voltak, de kövem nincs, ezért kellett a tökrözés, hogy megtudják, mi is a gond.

Ne halogasd!

2010. ápr. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!