Hogyan indítsam be reggel az emésztésem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Most ez hülyén hangzik, de reggelente az a bajom, hogy el akarok menni wc-re, de nem kell, ehelyett a suliban/ha megyek valahova/stb.jön rám. Nyilván gusztusom sincs nyilvános wc-ken elmenni(belegondolva, nem is tudok)meg hát amúgy is. Ti mivel indítjátok be reggel az emésztéseteket? (A kávé kizárva, nem iszom tejet.)
Este kapj be egy evőkanál lenmagolajat, nekem az nagyon bejött. Amúgy kávét lehet inni tej nélkül is, vagy növényi tejjel (kókusz, mandulatej).
2016. máj. 18. 15:03
2/8 anonim válasza:
Egyél rendszeresen leveseket, minden nap gyümölcsöt, este egy natur joghurtot, reggel kelj kicsivel korábban, igyál meg éhgyomorra egy pohár meleg vizet, van hogy az is beindítja.
2016. máj. 18. 15:08
3/8 anonim válasza:
És a 3 in 1 kávé? Azt vízből is meg lehet csinálni. A másik dolog ami jól beindítja az a cigi. Mondjuk ezek mind egészségtelenek. De ha a nem káros dolgokat nézem, akkor érdemes rostban gazdag ételeket enni, betartani a napi 3-szori étkezést (vagy 5-ször, uzsonna, tízórai) ettől teljesen be tud állni a reggeli széklet. Mellette egyél gyümölcsöket, zöldséges ételeket és igyál sok vizet.
2016. máj. 18. 15:14
4/8 anonim válasza:
Előző, a 3 in 1-ban van tejpor...
A kávéhoz viszont tényleg nem kell tej, inkább csak kávé és víz, a többi opciopnűális. Én tejféle nélkül nem iszom meg, de tejjel pláne nem, az én "tejem" tojásból és kókusztejből van, de vajjal is megiható a kávé. Én pont az ürítést előidéző hatása miatt nem tartom igazán jónak a kávét, nincs vele sok baj, de ami ennyibe beleavatkozik az emésztésbe, az azért gyanús nekem (semmi másnak nincs ilyen hatása rám)... De nekem nincs is olyan gondom, mint a kérdezőnek.
2016. máj. 18. 15:43
5/8 anonim válasza:
4 Igen, van benne tejpor. A kérdező pedig ezt írta: "A kávé kizárva, nem iszom tejet." És nem azt, hogy tejport sem fogyasztok. Miért olyan nehéz itt a gyk-n értelmezni a leírt mondatokat? Én sem iszok nyers tejet, de tejszínt, joghurtot szoktam enni.
2016. máj. 18. 15:55
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, velem is ez a helyzet. Tejet egyáltalán nem fogyasztok, tejtermékeket kevés mennyiségben, próbálom csökkenteni. Köszönöm az eddigi válaszokat, mentek a zöld kezek!:)
2016. máj. 18. 18:44
7/8 anonim válasza:
A tejpor tejből van, szóval aki nem iszik tejet, az logikusan tejport sem. Nem 100%, de 99.9%. S jó eséllyel sok más tejterméket sem.
2016. máj. 18. 21:50
8/8 anonim válasza:
Felkelés után az első dolgod legyen egy nagy pohár víz. Egyébként a rostban gazdag, egészséges életmód következtében rendszeresebben lesz székleted. Én a natúrjoghurt fogyasztásához is kötöm az emésztésem reggeli beindulását :)
A kávét meg meg lehet inni mandula- kókusz- szója- zab- rizs- mogyoró- mennyit soroljak még- tejjel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!