Miért néznek vékonyabbnak?
Figyelt kérdés
Bárkit megkérdek, minimum 5 kg-al könnyebnek mond, de volt aki 10 kg-al is! Miért van ez ?2016. máj. 12. 16:21
1/4 anonim válasza:
Engem is, rosszul becsülnek, semmi különösre nem kell gondolni.
2/4 anonim válasza:
Talán mert a szemünk nem egy mérleg és mivel nem egy mérleg. saccolunk kb.-ra ami nem pontos. Semmi különös nincs benne :)
3/4 anonim válasza:
Máshogy oszlik el az embereken a súly, a ruha és sok más is csalhat optikailag, de az emberek sem egyformán saccolnak. Nincs ebben semmi különös.
Ahogy abban sem, hogy egy hangyányit pocakos embert (vékony, de a hasán van pár pluszkiló) kórosan soványnak néz a vékonyka haverja, legalábbis fekete pólóban... Amúgy nem. Nekem pedig igencsak hájas a hasam, mégsem értik az ismerőseim, miért akarok fogyni. Bár ott az egyéni ízlés is benne lehet, de a ruha is ápol és eltakar.
4/4 A kérdező kommentje:
De ugyan olyan súlyúaktól kisebb vagyok! Úgy hogy én csontváz, ő meg azért nem, és egy súly mégis!
2016. máj. 12. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!