Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg igaz az hogy az...

Tényleg igaz az hogy az anyagcsere 30 éves kor után lelassul és könnyeben jönnek fel a kilók? 29/N

Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mondják. Én még csak 39 vagyok, nos, hízni lassabban híztam rengeteg evés mellett 35 évesen, mint tiniként, mivel nagyobb volt a súlyom... Azóta fogytam 20 kilót (szerencsére az anyagcserém még mozgás nélkül is gyorsabb, mint az átlagos ifjaké :D), viszont most más az étrendem, nehéz összehasonlítani... De nem tűnik úgy, hogy változás lenne. Igaz, én inkább stagnáló típus vagyok (ha sokkal többet eszem, mint a szükségletem, többet használ a szervezetem s max. csigatempóban hízom, évi 1-2 kilóval).

A párom más, ő hízékony, könnyen hízik, könnyen fogy. Nos, ő sem tapasztalta, hogy 36 évesen jobban hízna, mint ifjan, sőt, tiniként kövérre hízott, most pedig alig győz enni. Viszont most több az izma, kicsit aktívabb is.

Nehéz így, de nem úgy tűnik, hogy ránk érvényes az ilyesmi, talán majd később, de addigra több izmunk lesz és többet mozgunk :D

2016. máj. 12. 00:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, legalábbis nálam. Egész életemben vékony voltam, de régen bármit is ettem nem híztam, most azért karácsony, nyaralás után egyből felszedek pár kilót.
2016. máj. 13. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:
karácsony, húsvét után szerintem mindenki felszed egy pár kilót de gondolom 30 után nehezebben lehet leadni
2016. máj. 14. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!