Mi lehet a hízás oka? Részletek lent!
Figyelt kérdés
15 éves lán yvagyok nemsokára 16 leszek, és mostanában megjött az étvágyam, de odafigyelek, hogy egészségesen étkezzek. Kevesebbet eszek mint kortársaim, mégis híztam 5 kilót. Alapjáraton nem lenne baj de 2 éve nem híztam egy kilót se, most meg 5 hónap alatt 5-öt. Mitől lehet? Változó korban vagyok és azért? Mit tegyek hogy ne hízzak tovább? Nem akarom, hogy 10 hónap múlva meg már 10 kilót hízzak. Mindenki azt mondja rám fért mert iszonyat sovány voltam, de magamnak nem tetszem. Mi lehet az oka és mit tehetek ellene?2016. máj. 10. 14:27
1/1 anonim válasza:
Te is tudod hogy mit tehetsz ellene. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, 5óra után ne vacsorázz. Vagy diéta. 15 évesen még fejlődő szervezet vagy. Szükséges bevinni rengeteg energiát, kalóriát, még akkor is ha te úgy érzed, hogy nem tetszel magadnak. 10 kiló még nem a világ. Sportolj mellette, legyél sokat szabadban, hogy az immunrendszered erősödjön.
Ui: a diétával is csak óvatosan. Egyik ismerősöm tönkretette a hormonháztartását és a vékonybelében képződött valami cucc, ami örökre károsodást okozott a szervezetében. Kérd ki dietetikus avgy diabetikus tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!