Szeretnék hízni, de hogy?
Jelenleg 66 kg vagyok,és nyár végén fogok felvételizni a tűzoltóságra amire kell edzeni(futás,fekvő,felülés,stb),de ennek ellenére 70-72 kg-ig fel akarok hízni
tudnátok segíteni hogy hogy csináljam? Akár valami csodaszerrel,étrenddel,bármi jól jön
ember, neked izom kell ...
a fekbőt kb 10 évesek csinálják
Neked agyra is rá kéne gyúrni ...
Tűzoltó ...
Köszönöm az igazán értelmes választ.
te biztos nagyon nagyon okos vagy mindenben. Nem tudom észre vetted-e de ez egy kérdés volt tehát azért kérdeztem meg,mert tanácsot szeretnék kérni.Leegyszerűsítve a te értelmi szintedhez azért kérdeztem mert nem értek hozzá.Soha nem voltam egy nagy izom agy életembe nem jártam konditerembe,és nem is szeretnék,de úgy tudom hogy az izom nem csontból és bőrből lesz. Tehát ahhoz hogy izmosabb legyek kell hízzak.Köszönöm
Aki hajlamos a súlynövekedésre,az egy keksztől is hizik .
Aztán ahogy az évek mennek úgy növekszik a súly is .
Én azt mondom ,legyen egy fiú szívós ,kitartó .A futás nagyon edző gyakorlat.Egy katona társam olyan szikár volt,hogy a bőr majd rászáradt .Sorba vert mindenben minden izom kolosszust .Csoda szerek meg nincsenek .
figyelj, ha már bevallottad, hogy nem értesz hozzá, akkor olvass utána.
Nem bőrből és csontból lesz az izom, mint ahogy nem is zsírból.
A bőr se csontból lesz stb ...
A futástól se leszel izmos ...
Csak a súlyoktól, trx, street workout, kondi
37%-os, észt osztani azt nagyon tudsz, de te sem írtál semmi értelmes, HASZNOS dolgot a kérdésre, szóval szerintem shut up!
Kérdező: ne hízni akarj, hanem erőnlétet növelj, hisz a tűzoltóknak inkább az kell, mert miből áll a munka (ha nem irodába donak be):
- futás
- lépcsőzés
- súlyok cipelése (tömlő, emberek, plusz a felszerelés)
Ha nem tudod, hogyan kezdd, körbenézhetnél valami hasonló suliban akár, hogy megtudd, mik a gyakorlati vizsga feltételei, és célirányosan tudnál készülni.
Az, hogy belevágsz ebbe-abba, tök értelmetlen, és haszontalan.
Amiket leírtam edzőkötél, street workout, súlyzó edzési lehetőségek, de ha ezt se értetitek meg ...
Ja, még valami, fekvőtámaszra, sprint futásra nem fekvőtámasszal és futással kell edzeni.
Lehet hurrogni, de itt mindenki azon a szinten van, mintha az a valaki aki azért akart jobb pc-t, hogy mindenkit legyőzzön wow-ba. És nem lehet megértetni.
Szóval kedves előző én legalább hülyeségeket nem javasoltam ...
Olvassátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!