Ti hogyan táplálkoztok, hogy beinduljon a napi széklet?
Figyelt kérdés
Tudnátok tanácsot adni nekem? Az a problémám,hogy heti 2-3 alkalommal tudok csak nagy wc-re menni. Mondjuk jobb mint a semmi,de szeretném beállitani napi szintre. Elég rendszertelenül táplálkozok nem eszek minden nap főtt ételt sem,vizet is keveset ittam. Van mikor egész nap elvagyok egy reggelivel. Most ráálltam arra,hogy megiszok napi 2,5 liter folyadékot és eszek reggelit ebédet uzsonnát és vacsira valami gyümölcsöt. Ez mellett az útifű maghéjat fogyasztom,reggel éhgyomorra 1 ek 2-3 dl vizbe... Ha ezt igy csinálom minden nap akkor hamarosan beáll a napi széklet ugye? Szombaton álltam neki amugy.....eddig 2 nap tudtam wc re menni. Gondolom kell egy kis idő is mire a szervezet megszokja ezt a táplálékbevitelt is.... Kérem olyanok irjanak akik hasonló problémával küzdöttek,küzdenek! Kinek hogy sikerült helyrehozni?2016. máj. 3. 09:03
11/14 anonim válasza:
#10 rettentő egészségesen hangzik...
12/14 anonim válasza:
10-es: a koka kólát felejtsd el! rosszabb, mintha nem innál semmit!
13/14 anonim válasza:
#12- #10 vagyok,de az jól meghajt,kivisz mindent!
14/14 anonim válasza:
zöldségfélékkel hajtsd magad, ne kólával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!