Telihoold kérdése:
Mik a tapasztalatok erroll a fogamzasgatlorol? Hizlal?
Figyelt kérdés
Mivel nincs menstruaciom 16 evesen a nogyogyasz irt fel fogamzasgatloz higy beallitsa de a tesoim azt mondtak elfogok hizni tole de en nem szeretnek de menstruaciot meg igen. 154 cm es 45kg es szinte magvas meg egeszseges kajakat eszem es nem sokat. A gyogyszer neve Jangee piros es 3 milligramm van ra irva.. Ja es sexualis eletem nincs meg.. Szerintetek meghizom tole? :( :(2016. ápr. 17. 16:10
11/12 A kérdező kommentje:
Az orvos nem mondott semmi ilyesmir de en ezt is sokkalom ezert felek a gyogyszertol valo hizastol..
2016. ápr. 18. 19:26
12/12 anonim válasza:
A magasságodhoz ez a testsúly nem kevés.
Egyébként magam is voltam 45 kg körüli súlyban, ettől függetlenül rendszeresen menstruáltam.
De nem tudom mit vagy úgy oda ettől a hízástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!