A parom kave habot szurcsoltetett az 1,5 eves gyerekkel ez normalis vagy mostanaban mar ez megy?
Pontosabban: Nescafe por kave.
Ha lehet tobb velemenyt kernek,,Koszi!
Kérdező, nem tűnik fel, hogy itt te vagy az idióta?!
SEMMI baja nem lesz a gyereknek, én is belekóstoltam anya méregerős kv-jába, meg papa borába ilyen idősen, és?!
Sőt, reggel zömmel főzött kv-ből kaptam a tejeskávét, ami ezerszer finomabb volt, mint a Macis.
Azért elég merész ötlet a pici fejlődésben lévő szervezetét kockáztatni akármilyen kevés koffeinnel, én úgy vélem. Hiába csak habról van szó.
Lehet, hogy most aktuálisan nem lesz látható baja, de ki tudja, hogy hosszabb távon milyen hatással lesz a szív és érrendszererére.
Én nem engedném ezt egy másfél éves gyereknek, ahogy apám se engedte hajdanán nekem, pedig -sose felejtem el- kis óvódás koromban gyakran utánoztam apám reggeli kávézó rituáléját (ha már kávét nem ihattam, akárhogy is szerettem volna megkóstolni) jobb híján Bedego (?) kakaót öntöttem fel meleg vízzel (apám instant -Otthon (?)- kávét ivott) és azt ittam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!