Mik azok az innivalók amikre még rá lehet fogni hogy egészségesek? ásványvíz, csapvíz,100as üdítők?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 22:14
1/12 anonim válasza:
Ásványvízből a rózsaszín kupakos.
2/12 anonim válasza:
Szerintem: víz, ásványvíz (szénsavmentes), 100%-os gyümölcslevek, citromos víz, tej, zöld tea, különféle gyógyteák, gyümölcsteák, talán még lúgos víz.
4/12 anonim válasza:
Hát, megyéje, környéke válogatja. Budapesten például jó a csapvíz, meg sok helyen az országban, de bizony vannak helyek, ahol egészségtelen. Egyébként én is azt iszom a legtöbbet.
5/12 anonim válasza:
a csapvíz és a gyógyteák a csapvíz ugyan is lúgos igy például kevesebb gyomorsavad és emésztési problémád lesz a gyógyteák pedig magáért beszélnek
6/12 anonim válasza:
Sok helyen magyarországon arzénos a víz, de ezt meg is lehet találni interneten, hogy pontosan hol. Hát a szénsavasak nem egészségesek. Én teát szoktam inni, de szerintem ez úgy van hogy mindenkinek az az egészséges amit annak gondol. Semmi sem lehet teljesen egészséges.
7/12 anonim válasza:
A csapvíz is jó, de érdemes víztisztítót használni. Elfogadható áron lehet kapni pl. a vízcsaphoz csatlakoztatható asztali víztisztító készüléket, s ezzel kiszűrhető a még benne lévő szennyeződés, ami kéros az eglszségre. Pl.W25 víztisztító készülék.
8/12 anonim válasza:
én edzés miatt se savazom magam csak ritkán iszok bármien szénsavasat
szénsavmentes ásványvíz és mind 20-os gyümölcslevek
9/12 anonim válasza:
a csapvíz mióta egészséges? televan minden szarral
nehogy megigyátok
10/12 anonim válasza:
csapvíz..hát szerintem sem a legegésségesebb...de az ásványvíz sem az igazi (discovery channel)
A tartóstejet tartom még egy egészségtelen dolognak. Hogy van hogy nem kell hűtőben tartani s hónapokig eláll? Fele tartósítőszer, a másik fele víz meg ízfokozó. Ezért nem is iszok.
Manapság bizony ritka egészséges dolgokat találni...most nem is jut eszembe semmi..:S -
Sajnos ilyen világban élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!