Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért jó az, ha a bolti...

Miért jó az, ha a bolti kenyér minden szeletére egy marék sót kell tenni?

Figyelt kérdés
Ehetetlenek a kenyerek, a törvényi előírásnak megfelelően csökkentették a sót benne, így ehetetlenné vált. mász is zavar?
2016. ápr. 8. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
A sok só nem egészséges. Nem értem miért kellene megsózni a kenyeret, nyilván valamilyen étel mellé eszed, vagy teszel rá feltéteket, ha annak van íze, akkor a kenyér nyugodtan lehet teljesen íztelen is, nem baj.
2016. ápr. 8. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Észre sem vettem
2016. ápr. 8. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
A sok só nem egészségtelen, ezzel ellentétben a sócsökkentés depressziót és inzulinrezisztenciát okoz. A sómizéria nagy valószínűséggel a gyógyszeripar terméke. ha valaki nem akar sót enni, ne egyen, de hogy mindenfajta élelmiszerbe csökkentik a sómennyiségét, az felháborító. Legyen ilyen is meg olyan is! mindenki döntse el maga, hogy akar-e íztelen, egészségtelen sómentes ételt enni, vagy nem!
2016. ápr. 8. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Kenyerek már régóta ehetetlenek, még sóval is azok voltak, kivéve egy-két drágább fajta, én már magam sütöm a kenyeret és a péksütit is, az 4 napig is ehető és finom.
2016. ápr. 8. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!