Hogy tudok segítséget kérni?
Figyelt kérdés
valószinűleg bulímiás vagyok.egy barátnőmnek elmondtam,ő próbál segíteni,minden nap megkérdezi h h vagyok,de a családomnak nem tudom elmondani.5 éve depressziós vagyok,a családomtól eltávolodtam,szinte soha nem beszélek velük.egy ideje a bátyámmal közelebb kerültünk egymához,de mióta egyetemre jár állandóan bulizik és a barátnőjével van.útálom az életet.5 éve minden nap eszembe jut h mennyire jó lenne meghalni(de gyáva vagyok hozzá:S).még a legjobb bnőmnek sem tudom elmondani a problémáimat,mert félek h emiatt megútál.tudom h segítségre van szükségem a depresszió és a bulímia miatt is,de nem tudok beszélni róla.érzem h lassan beleőrülök ebbe az érzésbe,már emberek közelébe is alig tudok menni,mert akkor rámtör a pánik.tudom h szánalmas,de félek attól is jobban leszek...2010. ápr. 5. 20:13
1/2 anonim válasza:
Keress fel egy pszichiátert minél hamarabb.Egy barátnő ehhez már kevés.
2/2 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémáim voltak, csak én anorexiás voltam.Rajtam két nagyon jó barát tudott segíteni, akik mindig mellettem voltak.A szüleim helyett szüleim voltak.Nagyjából kilábaltam a gondokból, de úgy érzem, hogy egyszer felfogok keresni egy pszichológust, szükségem lesz rá.Ha az a barátnőd igazán szeret téged akkor tényleg mindig mindenben melletted áll és segíteni fog, rá fog beszélni, hogy menj el pszichológushoz, mert az valóban nagyon fontos.Hallgass rá és keressetek fel együtt egy orvost, legyen veled, ez nagyon fontos!Mielőbbi gyógyulást kívánok neked és SOHA ne add fel!Az élet szép!!!Túl fogsz lépni ezen a tragikus ponton, én tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!