Ez normális? (többi lent)
Nem lehet, hogy rossz a mérleged?
5 kiló az nagyon látványos.. nem hízhatsz egy nap alatt 5 kilót. :O
Elég szokatlan, de ha napi sok kilót eszel és sok kilót iszol, megtörténhet ez is.
Azzal nem foglalkozom, mennyi vagyok este vagy hogy felmegy-e 2 kilót a súlyom egyik napról a másikra... Nem számít semmit. A testsúly változik, ez természetes, de ez még nem hízás.
Nyilván nem hízol 10-20 gramm cukortól 500 grammot, erre még a te szervezeted sem képes, az tuti.
A helyedben megmérném magam azzal a mérleggel egymás után párszor, hogy kiderüljön tényleg valós-e amit mutat :D
Egyébként 1-2 kg-ot hízhatsz vagy fogyhatsz kajálás és egyéb testi "funkciók" segítségével :D
Mikor csajok előállnak nekem, hogy 1-2 hét alatt ledobtak másfél kilót, hát felnyerítek :D de leaglább valamivel tudják áltatni magukat :D
Pedig 2 hét alatt lehet fogyni másfél kilót, annak már van realitása (jóval kevesebb idő alatt is, napi 1-2 maraton kevés evés mellett pl. csodákra képes, más kérdés, hogy ki tudja megcsinálni).
No persze, van, aki fogyás alatt a súlyvesztést érti. Vizet elég gyorsan lehet veszteni, de az nem fogyás.
mekkorát szoktál kakkantani? érdemes lenne egy zacskóba gyűjteni és azzal együtt ráállni a mérlegre. szerintem 5 kilósat tolsz reggelente ezért van ez.
matematikai bizonyítás: 66+5=71
ellenőrzés: 71-5=66
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!