Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Írnátok glutén, laktóz, cukor...

Írnátok glutén, laktóz, cukor és napraforgó olaj mentes ételek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok allergiás semmire, csak egyszerűen beleuntam és a szervezetem is, az egészségtelen étkezésbe. Még csak 3 hete nem fogyasztom a fentieket, de maris jobban érzem magam, viszont kezdek beleunni az általam (ki)talált ételekbe. Szükségem lenne egy pár újításra, de neten elég nehezen lehet bármi értelmeset találni.

2016. márc. 19. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A neten pofonegyszerű ilyen ételeket találni, ott a millió paleo blog, de a nyersvegán és a "mindenre allergiás valaki a családban" blogok is.

A glutén kivételével könnyű is helyettesíteni a fentieket, nem baj, ha az eredeti receptben benne vannak...

De kitalálni is könnyű ételt, én már a legalapabb zöldségételekbe sem unnék bele soha, akkora változatosság van zöldség és fűszer tekintetében...

2016. márc. 19. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyümölcsök, zöldségek, olajos magvak, dió, mogyoró, kesudió, tökmag, lenmag, chia mag, növényi tejek, joghurtok, sajtok, hüvelyesek, bab, borsó, lencse, teljes kiörlésü kenyér, rizs, krumpli, különféle szószok, szendvicskrémek, növényi vajak, olajok, szójából készült termékek, növényi felvágottak, húspótlók, tofu, köles, hajdina, kuszkusz, quinoa, bulgur
2016. ápr. 1. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!