Mivel csaphattam el a gyomrom?
Figyelt kérdés
Még Januárban egy nagyon durva éjszakát éltem át. 15-20 másodpercenként böfögtem, ami záptojás szagú volt és szénsavas. Éreztem a gyomrom formáját, ahogy a böfögés jön fel. Szédültem és természetesen a hasam is fájt. A végén hánytam és hasmenésem is volt, lényegében egyszerre. Soha nem voltam még ilyen rosszul, 8 órán keresztül szenvedtem :S Decemberben már volt hasonló, de az nem volt ilyen erős. Mind2 alkalommal ugyanazt ettem, mint a család többi tagja, de akkor mi okozta ezt a keserves rosszullétet ?2010. ápr. 1. 22:47
1/4 anonim válasza:
Mi most estünk át Calici víruson.Családunk mind a négy tagja,5 napon belül,elcsúsztatva.Ugyanazt ettünk,de egyikünk szombaton volt rosszul,az utolsó családtag pedig szerdán.Hallottam a járványról és utána néztem a neten.Szóval nagyon hánytunk,hasmenésünk volt és hőemelkedésünk.Böfögés ugyan nem volt.De a hányás utáni napon egész nap feküdtünk,aludtunk,nagyon legyengített,de két nap után jobban lettünk.Még jó,hogy nem egy napon dőltünk ki!A gyomromat úgy éreztem,mint egy kifordított zokni,ilyen rosszul még nem voltam.A Calici egy vírusos fertőző betegség,érintéssel és cseppfertőzéssel terjed.Nem lehetett Neked is ez?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy calici volt. Mindkét alkalommal csak egy éjszakás volt a dolog. Emlékszem, mert napra pontosan 1 hónappal később volt a másik
2010. ápr. 1. 23:06
3/4 A kérdező kommentje:
giardiasis ?
2010. ápr. 2. 00:04
4/4 anonim válasza:
Megint a Calicis vagyok.Nálunk úgy volt,hogy 1 éjszaka hánytunk,másnap feküdtünk,erőtlenül.Így volt 2 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!