Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A Chilis Bab hizlal vagy nem?

A Chilis Bab hizlal vagy nem?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, és a bab az az étel amiben nem fogom vissza magam, de úgy gondolom mindamellett hogy nagyon egészséges nem is hizlal:

-hagyma- nem hinném

-fokhagyma- nem hinném

-csemegeuborka- nem hinném

-darált hús- nagyon minimális a húsok szénhidrát tartalma, 100g tartalmaz kb 1-2g szénhidrátot)

-Sűrített paradicsom

-fűszereknek

-bab, kukorica- ezek tartalmaznak ugyan szénhidrátot "nagyobb" mennyiségben, de még ezek is összetett szénhidrátok!

Mi a véleményetek? ehetek belőle nagyobb mennyiséget, akár este is, úgy h nem kell aggódnom h na most ez jól lerakódik és jönnek a zsírpárnák? mert pl. tegnap este ezt főztem és megettem 5 tányérral, mivel a kedvencem, és gondolván h nincs szinte semmi benne ami hizlalna!?

Ti véleményetek?

2016. márc. 5. 07:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a szénhidrát, hanem a többlet kalória hizlal. 5 tányér este,pedig nem elhanyagolható többletkalóriát jelent. Fogyást és tartós eredményt akkor tudsz elérni, ha változatosan és ésszerű mennyiséget eszel. Amit leírtál az nem ésszerű.
2016. márc. 5. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól írja az első, hogy beviszel 500 kcal-val többet, mint amire szükséged van, hízni fogsz. Teljesen mindegy, hogy 500 kcal-nyi csirkemellet vagy 500 kcal-nyi tortát eszel.
2016. márc. 5. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
És a zsír? Az is kéne számolni. Ha zsíros húsból csinálod, akkor van benne kalória rendesen. 5 tányér chilis bab nem támogatja a fogyást.
2016. márc. 5. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerinted semmi sem hizlal a cukron kívül, ugye? Micsoda logika...

A többiek már leírták, a kalóriatöbblet hizlal, bármit is eszel. Nincs étel, amiből ha beviszel özön kalóriát, ne tudna hízást okozni.

Kukoricával remekül lehet állatot hizlalni, erről sem hallottál? Az ember is állat, olyan nagy különbség nincs ám a működésünkben s az evolúciónk nagy részében nekünk is meg kellett ragadni az energiát, ha épp volt, a test nem szokta eldobni azt (bár van, aki pazarlóbb üzemmódba vált, ha többet kap).

2016. márc. 6. 00:10
 5/5 anonim válasza:
A darált hús általában tele van zsírral(kalória), a csemegekukorica és a sűrített paradicsom pedig kiváló cukorforrások,ami szintén nem előnyös fogyáshoz.Tudom, nem hinnéd el róla elsőre, de tele vannak rejtett cukorral...
2016. márc. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!