Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert, , nem kivanom" az...

Miert, , nem kivanom" az eteleket?

Figyelt kérdés
Reggelizni sose reggelizek amikor van suli(ilyenkor reggel szo szerint nem birok enni, egyszeruen undorodom az eteltol), igy amikor anya szalamis kenyeret, virslit stb tesz oda a suliba, sose eszek, es altalaban 13:45-14:45 kozott erek haza, szoval elozo este vacsora ota nem eszek semmit. Anyaek mar szidnak emiatt, de egyszeruen mindig ugy erzem, hogy tele van a hasam. Az nem lenne megoldas ha a suliba kajas lennek, mert nagyon valogatos vagyok, 10 etelbol 7-8 etelt nem eszek meg. Itthon megha olyan kaja van, megeszem, de akkor is ugy tele vagyok, hogy a legtobb esetben nagyon ,,tele van" a hasam. Ez mitol lehet?14/L
2016. febr. 26. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én is ugyan ilyen vagyok.:D
2016. febr. 26. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Étvágytalan és vitaminhiányos vagy. Eléggé kiszúrsz így magaddal, mert még cukorbeteg is lehetsz.
2016. febr. 26. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nem tudom, mit okoz az időszakos böjtölés, később azt mondanám, teljesen OK ez, amennyiben otthon rendesen eszel. Én is így eszem s nekem ez maga a tökély. Bár amit írtál, az arra utal, hogy túl hamar megtelsz, bizonyára nem eszel így eleget... Mindenképpen vidd be, amit be kell, kalória, zsír, fehérje, miegymás. Ha kell, tömény ételekkel, ha kell, éhség s étvágy nélkül, de enned kell.
2016. febr. 26. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet az ok vitamin- és ásványianyag-hiány (pl. cink), és/vagy valamilyen emésztőrendszeri betegség, pl. irritábilis bél szindróma.
2016. febr. 28. 00:53
 5/6 anonim válasza:

Édességekkel hogy állsz? Sokat szoktál enni?

Amúgy reggel nekem sincs semmi étvágyam, ugyan úgy undorodok a kajától, valahogy mégis magamba tuszkolom..

2016. márc. 17. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Reggel sokan nem éhesek, 9-10 óráig nem muszáj reggelizni. Én 10 előtt nem szoktam enni, csak inni, és nem is vagyok éhes, szerintem ez normális. 10 után először gyümölcsöt szoktam enni (banán, alma), azzal elvagyok ebédig. Ebédelni viszont kellene dél körül, délután 3-ig nem enni, az már koplalásnak tűnik. Lehetne ilyenkor az a szalámis szendvics, vagy főtt tojás egy kis zöldséggel, sajttal.

Hány kiló vagy, kérdező? És tényleg, eszel valamilyen nasit, vagy iszol vizen kívül mást a suliban?

2016. márc. 17. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!