Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimiás vagyok, van kiút...

Bulimiás vagyok, van kiút vagy belefogok halni?

Figyelt kérdés
mindennap elhatározom magam, hogy ennyi volt egészségesen fogok étkezni , nem hánytatom többé magam, jó alakom lesz és másoknak fogok segíteni az önértékelésben . Ez az én álmom.. de ez soha nem fog megvalósulni mivel mindennap elbukok.. mindig a wc fölött kötök ki. Megfogok halni, de nem akarok! Van ebből kiút ? Normális életet akarok élni, és magam mögött hagyni ezt a rémálmot.

2016. febr. 23. 20:06
 1/8 anonim válasza:

Ha tényleg normális életet akarsz akkor miért csinálod ?

Egyáltalán mikor meghánytatod magad akkor mi késztet erre téged?

Dolgozol? Hány éves vagy?

2016. febr. 23. 20:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Azert csinálom mert nem tudok bűntudat nelkul enni mindig arra gondolok, hogy ettől most hízni fogok, meg kell tőle szabadulnom. Aki nem volt bulimias annak ezt nehez megérteni szerintem. De szinte mind a csufolas miatt van. Suliba járok
2016. febr. 23. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy és milyen a nemed?
2016. febr. 23. 20:40
 4/8 A kérdező kommentje:
16/L
2016. febr. 23. 20:41
 5/8 anonim válasza:

Az első amit tenned kéne: Fogadd el magad!!!! úgy ahogy vagy!

Úgy gondolom hogy te nem vagy kövér ...mert azok szokták ezt csinàlni akik vékonyak!

Nekem van egy 6 hónapos kisbabàm és a terhesség alatt 25 kg-ot híztam, még csak a fele ment le! Nekem is ezt kellene csinálnom amit Te?

Elötted az élet könyörgöm... egyèl jókat finom sütiket amit anyukád vagy a nagymamád készít!

Ha meg nem vagy elégedett magaddal járj el futni, edzeni...járj barátnőkkel valahova... kávézni.., stb

Mindenképpen bekell fejezned amit csinálsz.. te még fejlődésben vagy.

Fordulj segítségért ne szégyeld vállald fel mert hidd el nem csak te vagy egyedül ha meg a suliban piszkálnak szólj a tanárnak vagy egy felnőtt szemèlynek akiben megbízol!

Sok sikert! Az első válaszoló voltam!

2016. febr. 23. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Van kiút! Mindig :)

Fordulj szakemberhez, ez nem szégyen. Ő tud segíteni. Az már nagyon jó, hogy elhatároztad magad, hogy nem fogod megtenni. Ez jó kiindulási pont. Ő pedig segíteni fog végig csinálni! Szólj valaki hozzád közel állónak, hogy kísérjen el, de egyedül is elmehetsz.

Akik emiatt csúfolnak, azok nem normálisan. Én megértelek és melléd állnék.

Ne feledd: A normál és egészséges táplálkozástól nem fogsz meghízni! Ettől azok sem híznak meg, akik nem hánytatják magukat.

Nem fogsz meghalni! Ne így állj hozzá. Vedd igénybe a segítséget, mert megérdemled.:) !

2016. febr. 23. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Van kiút. Olvasd el a GAP szindróma c. könyvet (Natasha Campbell McBride), és kövesd az abban ajánlott étrendet, ha lehet, szülői segítséggel. Ez egyszerre gyógyítja meg az emésztési problémáidat és a pszichéseket is. Pár hét alatt jobban lehetsz, és a lényeg: a normális testsúlyt állítja be. Én az elején 3 kilót fogytam és azóta tartom a súlyom (bár nem a fogyás volt a célom), de az író szerint ezzel az étrenddel az anorexia is kezelhető, náluk nyilván súlygyarapodás figyelhető meg. 5 hónapja folytatom az ajánlott étrendet.
2016. febr. 24. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es, ez nem fog segíteni.

Ha bármilyen étrendet tudna tartani, akkor a sajátját tartaná. Nem az étrend hiánya a baj, vagy az, hogy nincs tisztában a dolgokkal.

Kérdező, csak hozzáértő tud segíteni. Ne szégyelld, keress segítséget minél előbb!

2016. febr. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!