Mi értelme sok vízet inni?
Figyelt kérdés
Pár napja vízkúrázok de semmi értelmét nem látom mert fél óránként járok wc-re és szinte csak vízet pisilek, tehát semmi színe. Mi értelme van a sok vízfogyasztásnak ha ennyi víz kiürül?2016. febr. 19. 18:10
1/4 A kérdező kommentje:
És egyébként még 3 litert se iszok, csak 1-5 2 litert.
2016. febr. 19. 18:11
2/4 anonim válasza:
mert az emberek szeretik az egyszerű dolgokat.
Ha fogyókúra miatt csinálod, olcsón megúsztad, ezt a hihedelmet.
3/4 anonim válasza:
Az összes víz kiürül, amit megiszol, az a dolga.
És azért kell inni, mert a szervezetnek szüksége van rá.
4/4 anonim válasza:
Én tegnap edzettem, tuti volt vagy 3 liter is, de volt már 4 is alkalomadtán, normálisan azért jóval kevesebb, ha nem is tudom, mennyi, nem tudom megmérni, nem tudok ilyenekre figyelni. Csak akkor iszom, ha szomjas vagyok vagy kívánok egy kis teát vagy efféle. Nem kell gyakran wc-re járnom, 2 liternél az eléggé fura is lenne. Nekem jó a saját szintem.
Az normális, hogy kiürül, attól még betölti a feladatát. Aki alig iszik, annak is kiürül, csak sűrűbb és a színe is erősebb s gondot okoz a szervezetében, hogy kevés a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!