Magnézium pótlásra melyik a legjobb készítmény, melyik a legjobb felszívódású? Magnerot v. Béres 250 vagy esetleg Scitec/Biotech?
A magnerot 500-asba több van mint a béres 250mg-osba? Csak azért mert a béresé az akkora hogy le sem tudom nyelni.
És melyiknek több a valós hatóanyag tartalma? Melyikbe van több tiszta magnézium.
Van-e értelme scitec/biotech usa termékeket használni?
Én ezt használom: [link]
Izomgörcs ellen nekem ez vállt be elsőre, úgyhogy a többit még nem próbáltam.
A Magnerot-ban 32,8 mg elemi magnézium van jól felszívódó formában, a Béres 250-ben pedig 250 mg kb. 43-57% rosszul és jól felszívódó kombinációban. A Scitec/Biotech fő magnézium összetevője oxid formájú, ami 4-5%-ban hasznosul. A felsoroltak közül a Béres 250 a legjobb.
Az én javaslatom a magnézium-klorid vízben feloldva, bőrön keresztüli felszívódással, mert a legolcsóbb, a legjobban hasznosuló, és nem lehet túladagolni.
Amit kommentként írtál, az csak egy szemfényvesztés, mert igazak ugyan az adatai, csak "elfelejti" megemlíteni, hogy ez még semmit nem jelent, "féligazság"! Ott van ugyanis, hogy a különböző magnéziumvegyületekből eltérő mértékben tudod felvenni a magnéziumot. Pl. a magnézium-oxidnak a fele magnézium, de kábé sehogy nem tudod felvenni belőle, csak a 4%-át! De erről írtam már egy hosszú összehasonlítást egy másik kérdéshez, mert kb. hetente hárman kérdezik meg ugyanazt. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
De a kérdésedre válaszolva: a magnerotból 33 mg-ot tudsz felvenni, a béresből 72-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!