Futás előtti 1-2 órával előtti étkezéshez, melyek a legjobb ételek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, érdeklődni szeretnék mit érdemes enni, inni futás előtti időszakban, azt már tudom, hogy kb 1,1,5 órával futás előtt lehet utoljára enni, azt viszont nem, hogy mi a legjobb, valamiért futás közben majd meg akarok halni a fáradtságtól, és tuti biztos vagyok, hogy az étel a gond, mert van amikor meg iszonyatosan jól megy, szerintem az ételnél van valami gond, sajnos még kezdő futó vagyok, és nem tudtam jól kitapasztalni az étrendet. Válaszokat előre is köszi.2016. jan. 28. 21:17
1/1 Szabi.L válasza:
Hasonló étrend legyen. Úgy időzítsd, hogy futás előtt 1 órával egyél. Futás közben mehet izotóniás ital/ vagy víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!