Milyen vízben legjobb tésztát főzni? Enyhén savas, enyhén lúgos, vagy semleges vízben?
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 13:27
3/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy sós de a kérdés az hogy milyen legyen a víz kémhatása?
2015. dec. 15. 21:53
4/5 anonim válasza:
A kémhatása olyan legyen, ahogyan a csapból kijön. Ne akard befolyásolni a pH-ját! Az oldott széndioxid miatt nagyon enyhén savas a csapvíz. Minél lágyabb annál savasabb...
5/5 anonim válasza:
A tészta úgysem érzi a különbséget . Egyébként a lágy víz megnevezést véletlenül sem a savasra értjük hanem az oldott ásványok mennyiségére, lágy amiben nagyon nincs a vizen kívül más pl RO víz vagy desztilált víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!