Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen vízben legjobb tésztát...

Milyen vízben legjobb tésztát főzni? Enyhén savas, enyhén lúgos, vagy semleges vízben?

Figyelt kérdés

2015. dec. 15. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Enyhén sós
2015. dec. 15. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Enyhén sós csapvízben..
2015. dec. 15. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy sós de a kérdés az hogy milyen legyen a víz kémhatása?
2015. dec. 15. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A kémhatása olyan legyen, ahogyan a csapból kijön. Ne akard befolyásolni a pH-ját! Az oldott széndioxid miatt nagyon enyhén savas a csapvíz. Minél lágyabb annál savasabb...
2015. dec. 16. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A tészta úgysem érzi a különbséget . Egyébként a lágy víz megnevezést véletlenül sem a savasra értjük hanem az oldott ásványok mennyiségére, lágy amiben nagyon nincs a vizen kívül más pl RO víz vagy desztilált víz.
2015. dec. 17. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!