Este 22h utan mert nem szabad enni mar?
Szabad, mindenki maga dönti el. Nekem nem esik jól, ezért csak akkor eszem éjjel, ha éhes vagyok, mert éhesen aludni roppant kellemetlen s nem pihentető számomra.
A lefekvés előtti órákra nem javasolják az evést, főleg a nehezebben, lassabban emészthető ételeket, hogy alváskor a test már ne ezzel foglalkozzon, hanem regenerálódással meg amivel kell. Hogy ebben mennyi az igazság, azt nem tudom, logikusnak tűnik, de az emberek sokfélék. Táplálkozás terén pár alapigazság van, azontúl ki kell tapasztalni, nekünk mikor, hogyan jó enni.
A konkrét 10 órának, ahogy a 6-nak sincs sok értelme, ki 10-kor, ki 4-kor, ki majd reggel 7-kor fekszik, éjszakás műszak után.
Speciel én éjjel a nyers zöldségekre repülök rá, ha már muszáj ennem, egy falat sajttal vagy szósszal, hogy azért legyen benne valami, ami ételnek tűnik. Régen volt alma is.
Ezek jólestek. A kenyér már más, azt inkább kerülném.
DE egészen más a helyzet, ha az ember este 10 után ért haza valahonnan és még nem vacsorázott. Akkor rendes evés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!