Ha fáj a fejem, amikor nem iszok kávét, és elmúlik ha iszok, akkor koffeinfüggő vagyok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 12:15
1/17 anonim válasza:
Igen. Vagy alacsony a vérnyomásod.
2/17 anonim válasza:
Nem vagy fuggo, tul alacsony a vernyomasod.
3/17 anonim válasza:
Most iszonyat front hatás van.
Ha ez általános, hogy mindig fáj a fejed, amíg nem iszol kávét, az függőség. Ha csak néha, akkor lehet vérnyomás gond is és front érzékenység is. Ha rendszeres, mindképpen érdemes egy normális orvost felkeresni.
4/17 A kérdező kommentje:
Mindig fáj,ha nem iszok,görcsöl. Köszi a válaszokat
2016. jan. 14. 13:08
5/17 anonim válasza:
igen, ez a koffeinfuggoseg tipikus jele.
6/17 anonim válasza:
Nem vagy koffein függő. A koffein tágítja az ereket. A fejben lévő erket is. Még csak az sem biztos hogy alacsony a vérnyomásod..... Nekem pl általában inkább magasabb és nekem is kell a reggeli kávé hogy az agyi erek kitáguljanak. Ezt pedig orvosok mondták,nem én találtam ki.
7/17 anonim válasza:
Ha fáj a fejem mikor nem alszok, és elmúlik mikor alszok, akkor én most alvás függő vagyok?
8/17 anonim válasza:
Logikai alapon,ha más értágítótól is elmúlik a fejfájásod,akkor nem a függőség..
10/17 anonim válasza:
7: nem csak alvás, de víz függő is vagy. Próbáld meg egy hétig megvonni a szervezettől a víz alapú élelmiszer bevitelt és meghalsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!