Milyen ételek vannak, amikből kevés is elég?
Emberfüggő. Nekem nincs ilyen. Ha eszem, akkor sokat kell (kalóriában. a súlya, térfogata szinte semmit nem számít, amit igen, azt is inkább csak lelkileg, pár falat után hiányérzetem van, hiába tömény az étel).
De az egyik leglaktatóbb ételkombináció számomra (s tuti sok más ember számára is) a tojás és a zöldség. A szénhidráttól éhes leszek, mindegy, hogy lassú vagy gyors felszívódású, rostos vagy sem, a zöldség lehet, hogy kivétel, de azért általában abból sem viszek nagyon sok szénhidrátot, nekem ez jött be. Természetesen van, aki nem tudna így élni, én pedig úgy, ahogy mások :)
Hogy kit mi, mennyi, mikor laktat, az emberfüggő, ki kell tapasztalni. Általában a szénhidrát laktat legkevésbé, főleg a gyors felszívódású, s a fehérje leginkább, sokaknál számít a térfogat és a rost, de kivételek is igencsak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!