Szégyenlem a testem, emiatt nem szeretek már iskolába se járni, mit tegyek?
170 cm és 56kg pont ideálisnak hangzik. Ez a lány 168cm és 56kg, csak őt találtam hirtelen: [link]
Szerinted kövér?
Testképzavar. Én ugyan idősebb vagyok, de nem mozgok sokat, igazán nem vagyok izmos s fogytam is 20 kilót, ami mindig jár némi izomvesztéssel. Nos, 163 centis vagyok, 56 a célom, utána jön a tömegelés (vagy előtte, ha nem sikerül fogynom). 170/56 nem sok, inkább izom kéne rád.
Nem mondom, ha tényleg elég izomtalan vagy, lehet rajtad némi pici háj itt-ott, de a világon senki nem nézi rajtad kívül és az egészségednek sem árt ennyi, ellentétben azzal, amit csinálsz. Én amiatt aggódnék, hogy beleőrülök a semmin vagy majdnem semmin gyötrődésbe...
Mozogj többet, az jót tesz a közérzetnek is, picit elfoglal, nekem tuti jót tenne, ha valamibe belecsavarodnék (ha olyanra nem is vagyok képes, mint te)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!