Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Éhes vagyok, de nem akarok...

Éhes vagyok, de nem akarok enni. Mit tegyek? 14/l

Figyelt kérdés
165 cm magas,54 kg vagyok.legalàbb 49-50 kg-ra le akarok fogyni.Tegnap max 2x ettem rendes kaját.Ma reggelire ettem nesquik csokigolyókat tejjel,osztálykaácsonyon néhány db mini pogit,egy kis csipszet és csokit.Ma nem szándékoztam többet enni,de már legalább egy órája úgy érzem,hogy belehalok az éhségbe.Korog a gyomrom,rosszul vagyok,szédülök,hányingerem van.Próbáltam enni,de 2-3 falat után nem fért belém több.De még mindig rettenetesen éhes vagyok. Mit tegyek?

2015. dec. 18. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Egyél főzelékeket, salátákat, sok gyümölcsöt, zöldséget, és sovány húsokat, ne éheztesd magad. Chips és csokit hanyagold inkább.
2015. dec. 19. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Egy kis túlsúly lehet rajtad, de nagyon rosszul csinálod.

1. Koplalni, éhezni nem szabad!

2. Nem szabad "szemetet", azaz rossz minőségű, kalóriában dús, de tápanyagban szegény ételeket enni! Amit felsoroltál, mind ilyen. Nincs nasi, péksüti, fehér kenyér, chips, üdítő!

3. Egyél naponta akár 5-6-szor, de az jó minőségű étel legyen! A legjobb a normális főtt étel, valamilyen hús, köret és zöldség.

4. Sportolj!

Mindenképp beszélj a szüleiddel, mivel ők etetnek. Mondd meg, hogy kicsit pufinak találod magad, ezért szeretnéd, ha olyan ételt adnának, ami segít lefogyni. Ha nem értenek hozzá, akkor kérjék ki valakinek a tanácsát, aki igen. Ez lehet dietetikus, de egy jó edző is.

2015. dec. 19. 09:16
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Így nem lehet lefogyni. Nézz körbe, milyen sport érdekelne, és vágj bele. Csapatsport vagy egyéni? Most aktuális a korcsolyázás is hobbinak :) Az étkezésedre figyelj oda, borzasztóan rossz minőségű kajákat eszel, ezektől hirtelen felmegy a vércukrod, aztán gyorsan le is esik, azért vagy tőlük farkaséhes. Most van a szezonja a narancsnak, banánnak, mandarinnak, kiwinek, datolyának, fügének, gránátalmának, ananásznak, dobj össze valami finom gyümölcssalátát belőlük. Egyél rendszeresen normális minőségű kajákat, ahogy előttem is írták. Igyál sok folyadékot minden nap (vizet vagy gyümölcsteát), kb. óránként egy pohárral. Sok sikert!
2015. dec. 19. 22:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:)
2015. dec. 20. 09:39
 15/15 anonim válasza:
87%

,,Egy kis tulsuly lehet rajtad.''

Édes Istenem!!!

Mikor ertik mar vegre meg az emberek, hogy mindenkinek masmilyen suly a jo, illetve hogy az meg nem tulsuly, de ha az is, ez meg nem veszes, miert kene fogyni?😂 nem akarok jovobemondani, de ha az emberek 54 kilosan es 156 centisen tulsulyosnak latjak magukat, akkor nem tul sok boldog ember lesz itt a jovoben...

2018. ápr. 29. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!