Egy évben mennyi vitaminkúrát érdemes tartani? (Centrum, Supradyn)
1) A vitaminokat nem kúraszerűen kell alkalmazni.
2) A Centrum és a Supradyn pont semmit sem ér.
akkor mit szedjek?
(bár aligha hihető, hogy vitamin helyett mérgeket reklámoznának a tévében)
csak napi egy tablettát veszek be, nem lépem túl a mennyiséget
Az, hogy a szervezetnek meg mire van szüksége és mire nincs azt meg egyenlőre még nem lehet tőle megkérdezni :)
Összeválogatni természetesen meg egy élet is kevés lenne hozzá meg egy vastag pénztárca is :D
Én kifejezetten jól érzem magam ha szedem a gyógyszer alapú vitamint de sosem viszem túlzásba
hogyne lehetne megkérdezni a szervezetet. vérvételről hallottál-e már. Tünetekből is lehet következtetni.
Csináld akkor, amit jónak látsz. én egy életre leszámoltam az ilyen vitaminokkal, mert tönkrevágták a pajzsmirigyemet az anorganikus jód miatt. Gondolom, hogy másra is képesek, nálam ez jött ki.
ok köszi a választ
Egyébként most volt vérvételem és különösebben nem rossz a vérkép csak mivel évek óta nem szedtem vitamint most bevágok egy Supradyn kúrát ezért kérdeztem
Érdekes, hogy csak 10-es csomagban lehet kapni, elméletileg 20-30 napig minimum kell egy vitaminkúrának tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!