Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A vörös húsok akkor (állítólag...

A vörös húsok akkor (állítólag) miért is okoznak rákot?

Figyelt kérdés
Nem találtam rendes magyarázatot sehol. Biztos nincs akkora kockázati tényezője, mint bármely más karcinogén anyagnak, de jól értesültem, hogy a húsokban található nitritek más vegyületekkel N-nitrozo vegyületekké alakulása okozza a rákkeltő hatást?

2015. dec. 11. 00:06
 1/2 anonim ***** válasza:
2015. dec. 11. 00:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 lencsefőzelék ***** válasza:
2015. dec. 11. 01:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!