Bulémiás vagyok, van valamilyen segitség?
Dettó, de én már feladtam. A három év alatt túl vagyok 4(!) pszichológuson, egy csoportterápián, egy pszichiáteren, most egy ötödik dokihoz járok, teljesen eredménytelenül.
Neked is szakit ajánlok, ami aztán vagy segít, vagy nem.
Gondolom orvoshoz nem akarsz menni és azért írtál ide, pedig az lenne a legokosabb döntés, és álításod szerint te egy okos, inteligens lány vagy.
Nyilván a drogok miatt jutottál el erre a szintre, szóval logikus hogy nem fogsz speedezni, meg egyéb drogokat használni, csak azért hogy az érettségin túltedd magad.. nekem úgy tanították hogy első az egészség és csak utána az iskola, szóval szarj az érettségire, először hozd rendbe az egészséged.
Tedd le a cigit, a drogokat felejtsd el, járj rendszeresen edzeni, állíts össze egy étrendet, fókuszálj a pozitív dolgokra, a negatív embereket ignoráld stb stb.
Röviden ennyit kell tenned hogy rendbe hozd az életed, persze ez nem egyszerű dolog, de másképp nem lehet.
Fejben dől el az egész, csak erős akarat kell.
Próbálj találni vmi hobbit, vagy vmit ami érdekel, és vesd bele magad, irányítsd rá minden figyelmed. Fiatal vagy még, időd van, és ezt ki kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!