Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van valamilyen...

Mit csináljak? Van valamilyen gyors segítség?

Figyelt kérdés
Megittam egy nagy bögre kakaót, és nagyon rosszul lettem. Megbuggyant a gyomrom, hányás közeli állapotban vagyok, lehet, hogy mindjárt hányok. Nagyon kellemetlen. Mit csináljak, hogy jobb legyen a gyomrom?
2012. jún. 12. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Hányj.
2012. jún. 12. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Igyál egy pohár szódát, az majd segít kisvuknak.
2012. jún. 12. 15:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez volt életem utolsó kakaója, de szerencsére túléltem hányás nélkül is. 10 percig volt nagyon rossz, most már kezd jobb lenni. Ma már semmit nem eszek, de inni sem iszok szerintem. Remélem el tudok menni edzeni 1,5-2 óra múlva, és nem leszek rosszul. Érdekes, a csokitól nem leszek rosszul, akár 3 táblát is meg bírnék enni úgy, hogy ne legyen hányingerem, de a kakaótól kész vagyok. A kávét is csak simán, feketén tudom meginni, mert megbuggyan a gyomrom, ha rakok bele valamit.
2012. jún. 12. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
örülök, hogy jobban vagy,az oké, hogy ma már nem eszel, de tessék inni, pláne ha még edzeni is mész!!!
2012. jún. 12. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem volt baj az edzésen a gyomrommal. Ittam 1 litert azóta.:) Enni nem ettem, csak edzés után ittam egy fehérje turmixot.
2012. jún. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!