Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy fér belém ennyi kaja? Ti...

Hogy fér belém ennyi kaja? Ti meg bírtok ennyit enni?

Figyelt kérdés

Anya már rosszul van tőlem hogy hogy fér belém ennyi kaja. Ma ezeket ettem eddig:

r: tejeskávé, 2 hot dog( bolti hot dog kifli, 2 sajtos füstli, sajt, ketchup,mustár,majonéz,uborka)

t: 1 grízpuding, 1 nagyobb csokis műzli, 3 sor oreos milka

e: 2 hot dog (benne kb ugyanaz csak ubi helyett paradicsom)

nassolás: kb 12 szem szaloncukor, 2 knoppers, fél liter cola

160 cm/52 kg L

2015. dec. 1. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Alap *-*
2015. dec. 1. 14:07
 2/5 Szintiszoli123 ***** válasza:
igen, meg. csak mi kövérek és cukorbetegek leszünk tőle.
2015. dec. 1. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Így kell egy nap rengeteg kalóriában minimális tápanyagot és sok szemetet bevinni. Gratulálok! :)
2015. dec. 1. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Írj kalóriát, így nehéz, bár nem tűnik olyan NAGYON soknak. Nem kevés, de sokaknak ez semmiség.

Én nem tudok nagyon sokat enni, napi 3000 kcal fölé ritkán megyek (jóval kevesebb a kalóriaigényem), a testem tudja, mennyi kell neki. De azért nem mindig veri el az éhem egy 2000 kcal-os ebéd, akkor sem, ha szénhidrátszegény.

S egyes napokon képtelen vagyok jóllakni, de ez azért ritka.

Édességből könnyű sokat enni, mert a testet nem elégíti ki, csak cibálgatja az inzulint, sok embernek pedig roppantul ízlik az ilyesmi (már nem a magas inzulinszint, hanem az édesség :D). Persze vannak kivételek.

S persze lehet gyúrni a sok evésre s akkor egy óra alatt betolsz 10000 kcal-t vékony emberként... Ha nem is egészséges, nem is természetes, de megoldható.

2015. dec. 1. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még többet is, és nem ijesztgetséül, de nekem inzulinrezisztencia lett belőle, és ha nem állok le hamarosan cukorbetegség. Bár ez még szerintem nem is olyan brutál mint amit én toltam. Érdemes csináltatni egy terheléses cukor- ÉS INZULIN-tesztet, csak a cukorteszt nem fogja mutatni a kezdődő cukorbetegséget, ha én időben kapcsolok és nem csak a cukrot nézik hanem az inzulint is mondjuk pár éve, lehet most nem lennék meddő és nem kéne gyógyszereznem magam. Persze az is lehet nincs semmi bajod, de akkor sem egészséges a túl sok szénhidrát. Amúgy meg hány éves vagy? Mert ha serdülőkorban vagy, akkor normális, bár rám is ezt mondták anno. Meg én világéletemben szálkavékony voltam, az utolsó 2 hónapban kezdtem csak hízni mielőtt rájöttek a dokik... Meg az is fontos, hogy amikor enynit eszel, jóllaksz-e tőle, vagy úgy érzed, mintha semmit sem ettél volna. Ha az utóbbi, akkor inzulintesztet ajánlok.
2015. dec. 1. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!