Hogy fér belém ennyi kaja? Ti meg bírtok ennyit enni?
Anya már rosszul van tőlem hogy hogy fér belém ennyi kaja. Ma ezeket ettem eddig:
r: tejeskávé, 2 hot dog( bolti hot dog kifli, 2 sajtos füstli, sajt, ketchup,mustár,majonéz,uborka)
t: 1 grízpuding, 1 nagyobb csokis műzli, 3 sor oreos milka
e: 2 hot dog (benne kb ugyanaz csak ubi helyett paradicsom)
nassolás: kb 12 szem szaloncukor, 2 knoppers, fél liter cola
160 cm/52 kg L
Írj kalóriát, így nehéz, bár nem tűnik olyan NAGYON soknak. Nem kevés, de sokaknak ez semmiség.
Én nem tudok nagyon sokat enni, napi 3000 kcal fölé ritkán megyek (jóval kevesebb a kalóriaigényem), a testem tudja, mennyi kell neki. De azért nem mindig veri el az éhem egy 2000 kcal-os ebéd, akkor sem, ha szénhidrátszegény.
S egyes napokon képtelen vagyok jóllakni, de ez azért ritka.
Édességből könnyű sokat enni, mert a testet nem elégíti ki, csak cibálgatja az inzulint, sok embernek pedig roppantul ízlik az ilyesmi (már nem a magas inzulinszint, hanem az édesség :D). Persze vannak kivételek.
S persze lehet gyúrni a sok evésre s akkor egy óra alatt betolsz 10000 kcal-t vékony emberként... Ha nem is egészséges, nem is természetes, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!