Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a hirtelen hízásom oka?

Mi lehet a hirtelen hízásom oka?

Figyelt kérdés
2 napja 1300 kalóriányi ételt ettem meg, másnapra híztam 1 kilót, azaz 40-ről 41-re ment fel a súlyom. 160 cm magas vagyok. Úgy gondolom 1300 kalória nem sok, mégis híztam és nem tudom az okát. Pár napon belül visszaáll a súlyom?
2015. nov. 15. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyi súlyingadozás teljesen normális, nem könyvelhető el hízásnak. Ilyen alacsony súllyal amúgy sem kell aggódnod ilyesmin. :)
2015. nov. 15. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Elfelejtettel aznap kaksizni?
2015. nov. 15. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyit ettél, nem híztál. Ennyi.

1-2 kg simán fel- s lemegy vízből is, a salakanyag mennyisége sem fix...

2015. nov. 15. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
A szervezeted talán kínjában igyekezett egy kis zsiradékot belopni magának, mert ezekkel az arányokkal egy gebe is táltos melletted.
2015. nov. 15. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
1300 kcal (nem pedig cal, vagyis kalória!) van pl 10 kiló uborkában is. Szerinted attól mennyit lehet hízni nagyon rövid távon? Elárulom: ha pisi-kaki nélkül benyomod akkor nagyon rövid időre 10 kg-ot, bizony.
2015. nov. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!