Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 165 cm -hez a 46,5 -47 kg...

165 cm -hez a 46,5 -47 kg nagyon keves?

Figyelt kérdés

2015. nov. 14. 05:48
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
Kórosan sovány kategória
2015. nov. 14. 06:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is 165cm vagyok és nagyon vékony is, 49-50 kg.

Sokan mondják, hogy fel kéne szednem pár kilót de nem jön fel és nem is akarok, jól érzem magam így. 50-nél sosem voltam több és alkatilag/genetikailag ilyen vagyok.

A 46-47-tel te vékonyabb lehetsz, nálunk 1-2-3 kilo fogyás/testsúlyváltozás is meglátszik ami ugye egy 100 kilósnál fel se tűnik.

Szerintem az egészséged miatt 2-3 kg-t célozz meg pluszban ha összejön :)

22L

Hány éves vagy? Fiú/lány?

2015. nov. 14. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló méretekkel rendelkezem, a legtöbben túl vékonynak tartanak. Ha pár kilóval nehezebbek lennénk, akkor sem számítanánk kövérnek, de én jól érzem magam így, van erőm naponta sportolni, emellett nem napi 500 kalórián élek, eszek rendesen, egészséges vagyok. :)
2015. nov. 14. 06:42
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
hát igen sovány, mikor ennyi voltam a bordáim kilátszottak.. és nyáron nem mertem rövidnadrágba kimenni, mert szőrnyen néztek ki a küllőim... minimum 55 lenne az ideális
2015. nov. 14. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira tartom annak. Nekem egyébként is bejönnek a vékony lányok.

A lényeg az, hogy egészséges legyél :)

Egyébként hiába valaki ugyan olyan magas és ugyan annyi kiló, akkor is vannak eltérések. Alakjuk lehet nem lesz egyforma

2015. nov. 14. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen valószínű, hogy ez már túl kevés, de lehet valaki olyan testalkatú, hogy ennyit tud kihozni magából, de egészségesen él s van ereje. Ismerek genetikailag igen vékony lányt, aki nem is a vonalaira, hanem a vonalára vigyáz, bár ez csak vicc, mivel nem vigyáz, egyszerűen ilyen, de egészséges meg minden.

Ideális esetben az embernek azért több izma van, mint ami a fenti számok esetén lehetséges...

2015. nov. 14. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Vékony vagy, de a lényeg,ha az egészséged rendben van és jól érzed magad a bőrödben, akkor nem kell azzal foglalkozni, hogy ki mit mond. A testsúly függ a csontozat súlyától is. Ha ilyen testalkatot örököltél, nem igazán lehet mit tenni, de egy kis izomerősítő gyakorlatokkal lehet formálni.
2015. nov. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!