Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egészségesen étkezők! Írnátok...

Egészségesen étkezők! Írnátok nekem ötleteket?

Figyelt kérdés

Eddig sajnos nem igazán figyeltem arra, hogy mit eszek, és alapból elég rendszertelenül ettem.. De, most nagy az elhatározás.... Jobb később, mint soha... azt hiszem!

Néztem pár oldalt, de igazából mindenhol mást látok.

Írnátok nekem egykét "napi étrendet"?

Ami fontos, hogy suliba járok, tehát oda nem vihetek magammal olyan speciális kajákat.

Bármilyen tanácsot elfogadok!

2015. nov. 8. 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell ide étrend mert hamar ráunsz csak próbáld meg kerülni a mesterséges anyagokat pl ízfokozó, E szám, tartósítószer stb. Az egészségesen érkezés nem azt jelenti, hogy kimért előre legyártott anyagokat viszel be a szervezetedbe hanem, hogy egészséges összetevők, ami a mai világban annyit jelent, hogy a lehető legkevesebb mesterséges "cucc". :D Ha kedved van nyugodtan egyél csokit (bár a cukor is baromi egészségtelen) és kekszet.Nem kell egy szerzetes pap módjára étkezned, csak próbálj meg egészséges összetevőkre koncentrálni amennyire csak tudsz. :D 22/f Szintén ezt teszem.
2015. nov. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!