Járjak futni vagy sem?
Figyelt kérdés
164/47ü48 kilo vagyok!és az lenne a kérdésem hogy ugy eljárnék futni ,tornázni de isyonyatosna vékony vagyok!ha még mozognék is még vékonyabb lennék azt pedig nem szeretném!és eggyáltalán nem tudok meghizni ejjel eszek de nem akármiket zsiros kenyér sutemények ,csokik ,meg éppen amiket fozok pöri meg ilyesmiket!és egyszeruen nem tudok meghizni!iszonyatos vékony vagyok és rosszlu érzemmagam meg rátesz egy lapáttal az is hogy egyfolytában ezt hallgatom de vékony vagy!ahh már elegem van!na mid1 az a kérdésem hogy sportoljak vagy ne!?2010. márc. 19. 08:51
1/4 anonim válasza:
Szia én is elég vékony vagyok 20 éves fiú vagyok.Én sem bírok hízni, de lehet neked is ilyen a testalkatod akármennyit eszel nem fogsz hízni. Lehet később fogsz majd az életkorod előrehaladtával.
2/4 anonim válasza:
Ja és a futás mozgás csak jót tehet akármilyen furcsán is hangzik még jobban megjön az étvágyad úgyh csak hajrá mozogj sokat.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi nektek !
igaz mozogk eleget partykon ,hétvégente de futáshoz lenne kedvem!
2010. márc. 19. 11:03
4/4 anonim válasza:
Ha van kedved a futáshoz, akkor fuss nyugodtan! Még izmosodhatsz is tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!