13 és fél éves vagyok,155-157 cm, és 46 kg. Tényleg kövér vagyok, vagy csak én érzem úgy?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja,hogy nem...de én úgy gondolom,hogy igen...2015. okt. 27. 10:49
1/5 anonim válasza:
Ezekkel a számokkal tuti nem vagy kövér. Max. parányi zsírpárnácskád van itt-ott, de azzal sincs baj ezen a szinten. Kell is, hogy legyen zsír valakin. Főleg lányokon, ahol jóval magasabb a szükséges minimális zsírmennyiség.
Valószínűleg testképzavarod van. Nem feltétlenül, mert az is lehet, hogy aránytalanul hízol s pont van több kiló felesleges háj a hasadon, ez nem annyira szép és ezt akkor is kövérségnek nevezed, ha amúgy nem vagy az. Vagy túlzottan vékony szerinted a normális, akár a média, akár más miatt. De nem lehetsz kövér.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazad van...csak az rémít meg,hogy mindenhol csak ezek a vékony lányok vannak...és lehet,hogy ez zavar össze teljesen:(
2015. okt. 27. 11:11
3/5 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszodat:)És megpróbálom elfogadni magamat így :DD
2015. okt. 27. 14:58
4/5 anonim válasza:
A nagyon vékony lányok, még ha valódiak is s nem a magazinokhoz retusálták őket, nem olyan alakúak, amit bárki elérhet (genetika is kell hozzá), s ha mégis, az nem biztos, hogy egészséges... Az emberre némi háj és izom is kell, nemcsak csont és bőr. Nézd meg egy karcsú, sportos lány combját, az sem vékony, ami logikus, nagyon fontos és méretes izomcsoportok futnak ott :)
5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van:)Köszönöm a választ:D
2015. okt. 27. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!