Most akkor jó a Candida diéta vagy sem?
Egyáltalán milyen mértékű fertőzöttség esetén kell alkalmazni?
Nálam ez úgy jelentkezett, hogy lett egy hólyaghurutom, amit nem vitt az felírt antibiotikum. Kaptam másikat, de közben el lettem küldve urológiára, nőgyógyászhoz. Ott vettek mintákat, irány a laborba. De a nőgyógyász ránézésre is megállapított gomba okozta hüvelygyulladást. A laboreredmények is megjöttek később, a hüvelyben találtak Candidát. Nem tudom, hogy az antibiotikum hatására jelent-e meg nálam, vagy már korábban az okozta a vizelési panaszokat (írnék inkább kibírhatatlan, nem csillapuló, egész napos - amolyan lekaparom a festéket a falról - fájdalmat). Kaptam Dermyc tablettát 2*150mg - osat. Ma vettem be a 2. kapszulát, a tüneteim még nem szűntek meg korántsem, viszont mérséklődtek sokat. Annyi mindent látok erről a Candida diétáról...sok helyen még ellentmondásos dolgokat is. Szerintetek érdemes lenne belevágnom?
Hüvelyi candidára [link]
De kell mellé egy általános is, erre a leggyorsabb és hatékonyabb a [link]
Mellette egy kisebb diéta, de azt jól meg kell nézni, milyen, mert sok helyen írnak butaságokat, mint pl nem lehet enni élesztővel sütött kenyeret.
A hólyaghurutos tünetekre a Nevigramon caps a legjobb 4x1, kb egy nap múlva szűnnek a tünetek tökéletesen.
A gomba leggyakrabban az antibiotikumoktól jön ki, az után mindig kell a bélflórát is rendbeszedni sima élőflórás kefírrel vagy joghurttal és ugyanígy a női szerveinket is. Én a természetes szereket szeretem leginkább, de ki mit szeret. Ezért írtam neked ilyent is, olyant is :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!