Súlyos wc probléma? 18/L
Mindig rágörcsölök , hogy nagywcznem kell és nem sikerül.
Csak akkor tudok, amikor úgy érzem, hogy kell.
Kicsivel később megyek, már nem is bírok.
Nem annyi jön ki belőlem, mint amennyinek kéne.
Pl. Péntek este óta nem tudtam wczni. Szombat reggel nagyon kellett volna, de nem volt lehetőségem, azóta nem is érzem, hogy kell, és nem is tudok.
Sokszor van így velem, hogy nem tudok.
Mit csináljak ?
a lényeg, hogy állítsd be a biológiai órád egy adott pillanatra. ha egymás után mindig ugyan akkor elmész wc-re akkor tuti siker lesz mindig...pl mielőtt elmész otthonról reggel
vagy menj el orvoshoz...
próbálj meg rostdusabban étkezni.
ehetsz pl. lenmagpelyhet, nagyon jó az utifümaghéj, ezek felszivják a folyadékot, ezzel növelve a széklet mennyiségét.
A viz ivásával is vigyázz, mert "nagyon összetett kémiai elegy az ember". -most ne szó szerint vedd, nem kivánom oldalakon keresztül ecsetelni, mi mivel hogy függ össze- nehogy átess a ló tuloldalára, és rosszat csinálj.
a visszatartástól lehet egy stabil székrekedést összeszedni( aztán jön az aranyér,.....
viz helyett pedig javallanám, hogy időnként -mondjuk napi vizmennyiséged negyedéhez- vegyél citromot, és egy bögrényi vizhez tedd egy fél citrom levét. tápláló és finom :)
Szia.
Próbálj meg minél több rostos ételt-italt fogyasztani.
Ha péntek óta nem sikerült, akkor Glicerin kúppal segíthetsz, hogy kijöjjön a bentrekedt dolog, az 10 percen belül hat, jön az inger.
Én is így vagyok vele, hogy csak akkor sikerül, amikor érezem, hogy kell, ezért beállítottam reggelre, iszom egy kávét és utána mennem kell.
Csatlakozom a #8-as kommentelőhöz.
Reggel amikor felkelek, lefőzöm a kávét és a feleségemet friss gözölgő kávéval és puszival ébresztem. Aztán kávézás közben kimegyek a macskákat megetetni. A kávé, és a kinti hajlongás (macskaetetés közben) olyan késztetést jelent, hogy gyakran igencsak igyekeznem kell, hogy le ne késsem a csatlakozást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!