Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mik tartoznak a leghízlalóbb...

Mik tartoznak a leghízlalóbb édességek és ételek közé?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnèk hízni legalább 5 kilót, mert nagyon rám fèrne :(

Ezèrt kèrdezem tehát melyek lennènek ezek?

Esetleg a csoki? Csak abból nem bírok sokat enni...,mert túl èdesek ès fájnak tőle a fogaim.

Miket tudnátok tanácsolni?

Vagy ha csoki akkor mely csokik?

2015. okt. 10. 23:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hajlamos arra hogy hájas legyek. Genetika..

Viszont ha mèg is tennèk ellene,nyugi:)

Rendszeresen es rengeteget sportolok ès ezèrt sem tudok semennyit sem hízni.

Köszönöm a válaszokat.:)

2015. okt. 12. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem genetika, hanem egyszerűen nem eszel. Ilyen "genetika" nincsen. Olyan van, hogy megeszel két darab kekszet és tele vagy, és alig bírsz már aznap többet enni, aztán kitalálsz mindenféle "genetikát"...
2015. okt. 12. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló! Ez nem igaz. Igenis van olyan, aki a genetikája miatt nem hízik, mert nagyon gyors az anyagcseréje. Van egy lány osztálytársam, aki 45-50 kg és hozzá 175 cm, állandóan eszik, igaz nem a legtáplálóbb ételeket, (kenyér, tejberizs, kekszek, cukros italok), más ettől már rég elhízott volna. Nem arról van szó, hogy keveset eszik, hanem arról, hogy egyszerűen olyan alkat, hogy nem megy rá a zsír, és vékony csontozatú is. Ilyen létezik.
2015. okt. 12. 22:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Elèg soka pedáloznak ezzel a szóval. A biosz tanárom is, úgyhogy szerintem nem bűn, ha először ebben keressük a hibát. Nyilván mellette lehet mèg számtalan ok amit a táplálkozásban kell keresni. Èn igyekszem egèszsègesen táplálkozni. Nèha már tulzásba is viszem ezt. De nèmi èdessèg akkor is kell ugygondolom. Ezèrt is kèrdeztem mik tartoznak idem. +8 kilot szeretnèk felszedni, ami nem kevès:S
2015. okt. 14. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Hány centi vagy, hány éves és hány kiló jelenleg? :)
2015. okt. 14. 18:16
 16/18 A kérdező kommentje:
17,de már közelebb állok a 18-hoz,49kg,165cm:)
2015. okt. 17. 11:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyél sajtokat,egészségesek és nagyon magas a kalóriatartalmuk. Emelett ajánlhatók a diós, mogyorós, mandulás dolgok, aszalt gyümölcsök, mézes dolgok, ezek egészségesek és magas ásványi anyagtartalmúak, és sok bennük a kalória. "Roboráló étrend" szóval keress rá a neten. 18-as a BMI indexed, egy kicsit tényleg kéne hiznod.
2015. nov. 9. 04:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Nutella,mogyorokrem,aszaltgyumolcsok,
2017. aug. 23. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!